Blogs

Alles voor uw Perfecta frituurinstallaties!

Benieuwd naar het laatste nieuws over professionele Perfecta bakwanden of frituurinstallaties? Duik dan hier direct in de meest recente ontwikkelingen en inzichten rondom professionele bakwanden en frituurinstallaties op onze blogpagina. Hier vindt u de meest actuele informatie en updates om uw kennis over deze essentiële frituurinstallaties te verrijken.

Perfecta shape

De perfecte bakwand: Innovatie en efficiëntie met Perfecta


Een goed ingerichte bakwand is essentieel voor iedere horecazaak die zich richt op gefrituurde producten. Perfecta biedt maatwerkoplossingen die niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook zorgen voor een veilige en betrouwbare werkomgeving. In deze blog delen we waarom een Perfecta bakwand de perfecte keuze is voor uw zaak en hoe wij kunnen helpen bij […]

Perfecta shape

Boost je cafetaria: slimme marketing met TikTok


Twijfel je of je moet meedoen aan de TikTok-trend bij jouw cafetaria? Het is begrijpelijk, vooral als je zelf niet actief bent op het platform. Je hebt misschien vragen over het nut, de gebruikers en het bereik van TikTok. In dit artikel lees je waarom het verstandig is om je te verdiepen in TikTok, waarom […]

Perfecta shape

Toppings op friet


In de wereld van de gastronomie zijn er altijd trends die het culinaire landschap veranderen. Recentelijk heeft een nieuwe trend zijn intrede gedaan, die de manier waarop we naar een klassieker kijken volledig verandert: toppings op friet. Deze blog duikt in de opkomende trend van het verrijken van friet met diverse culinaire toppings, een innovatie […]

Perfecta shape

Optimaliseren van uw cloud kitchen met een frituurinstallatie


De opkomst van cloud kitchens heeft de horeca-industrie getransformeerd, waarbij een focus op efficiëntie en schaalbaarheid centraal staat. Deze virtuele keukens, die voedselbereiding zonder dineerfaciliteiten bieden, vereisen gespecialiseerde apparatuur om aan de hoge vraag te voldoen.

Perfecta shape

Wat kost een bakwand?


Een bakwand vormt vaak het kloppend hart van een cafetaria, restaurant of andere horecagelegenheid waar gefrituurd wordt. Deze essentiële installatie komt met vele opties en variabelen die zowel de functionaliteit als de kosten ervan beïnvloeden. Maar hoe kies je de juiste bakwand die past bij jouw behoeften en budget?

Perfecta shape

Waarom is EIA in 2024 minder goed dan in 2023?


Nederland zet in op een duurzame toekomst en streeft naar een gasvrij land in 2050. In lijn met deze ambitie biedt QBTEC, de marktleider in professionele kook- en frituurinstallaties, toekomstbestendige oplossingen. Ons assortiment omvat geavanceerde elektrische frituurketels, zowel in ronde als rechthoekige vormen, uitgerust met hoogrendementselementen die bijna 100% efficiëntie leveren. Benut fiscale voordelen en […]

Perfecta shape

Hoe kook ik mijn elektrische Perfecta ketel uit met Perfecta Touch?


Het reinigen van een frituurinstallatie is een cruciaal onderdeel van het onderhoud van uw keukenapparatuur. Een goed gereinigde en onderhouden frituurinstallatie zorgt voor een betere kwaliteit van uw gefrituurde producten, terwijl het de levensduur van de machine verlengt. In dit blog bespreken we een gedetailleerd stappenplan om uw frituurketel uit te koken.

Perfecta shape

Waarop letten bij het starten van een cafetaria: de cruciale rol van de bakwand


Het opzetten van een cafetaria is een spannend proces. Er zijn vele elementen die uw succes kunnen beïnvloeden, van locatie tot menu. In dit blog bespreken we deze factoren, met speciale aandacht voor de belangrijke rol van de bakwand.

Perfecta shape

Waar moet je op letten bij het kopen van een frituurinstallatie?


Een nieuw cafetaria, een bestaand cafetaria verbouwen, een nieuw concept of is er gewoon veel meer vraag? Bij het kopen van een nieuwe frituurinstallatie is het belangrijk om te kijken naar de toekomst en de vraag naar het product.

Perfecta shape

Hoe maak je verse friet in een ronde gasgestookte frituurpan?


Van een aardappel tot verse friet? In onderstaande artikel staat beschreven welke stappen er allemaal nodig zijn om knapperige goudgele friet te frituren in een Perfecta bakwand.

Perfecta shape

Elektrische of gasgestookte Perfecta frituurinstallatie?


De Nederlandse overheid wil Nederland in 2050 “gasvrij” hebben. Groene energie is de toekomst en daarom zal deze overstap ook in onze branche vroeg of laat moeten plaatsvinden.

Perfecta shape

3 Manieren om je bakwand langer goed te houden


In het kader van duurzaam ondernemen is het onder andere belangrijk om jouw gebruiksvoorwerpen zo lang mogelijk in goede staat te houden. Een bakwand is hier een belangrijk onderdeel van. Hieronder staan 3 tips waardoor jouw bakwand langer in een goede staat blijft.

Perfecta shape

Hoe werkt de energie-investeringsaftrek (EIA) en wat zijn de voordelen?


De inzet van fossiele brandstoffen zoals het aardgas, wil Nederland in de komende jaren afbouwen. De Nederlandse overheid wil Nederland in 2050 “gasvrij” hebben. Groene energie is de toekomst en daarom zal deze overstap ook in onze branche vroeg of laat moeten plaatsvinden.