Blogs

Benieuwd naar het laatste nieuws over professionele bakwanden of frituurinstallaties? U leest het hier.

Perfecta shape

Waar moet je op letten bij het kopen van een frituurinstallatie?


Een nieuw cafetaria, een bestaand cafetaria verbouwen, een nieuw concept of is er gewoon veel meer vraag? Bij het kopen van een nieuwe frituurinstallatie is het belangrijk om te kijken naar de toekomst en de vraag naar het product.

Perfecta shape

Hoe maak je verse friet in een ronde gasgestookte frituurpan?


Van een aardappel tot verse friet? In onderstaande artikel staat beschreven welke stappen er allemaal nodig zijn om knapperige goudgele friet te frituren in een Perfecta bakwand.

Perfecta shape

Elektrische of gasgestookte Perfecta frituurinstallatie?


De Nederlandse overheid wil Nederland in 2050 “gasvrij” hebben. Groene energie is de toekomst en daarom zal deze overstap ook in onze branche vroeg of laat moeten plaatsvinden.

Perfecta shape

3 Manieren om je bakwand langer goed te houden


In het kader van duurzaam ondernemen is het onder andere belangrijk om jouw gebruiksvoorwerpen zo lang mogelijk in goede staat te houden. Een bakwand is hier een belangrijk onderdeel van. Hieronder staan 3 tips waardoor jouw bakwand langer in een goede staat blijft.

Perfecta shape

Hoe werkt de energie-investeringsaftrek (EIA) en wat zijn de voordelen?


De inzet van fossiele brandstoffen zoals het aardgas, wil Nederland in de komende jaren afbouwen. De Nederlandse overheid wil Nederland in 2050 “gasvrij” hebben. Groene energie is de toekomst en daarom zal deze overstap ook in onze branche vroeg of laat moeten plaatsvinden.