Accessoires

Klik op de tekening hieronder en ontdek de accessoires voor uw Perfecta bakwand.

 • Bain Marie

  Altijd warme sauzen zoals pindasaus en de smakelijke gehaktballen op de juiste temperatuur dankzij de bain marie. Overdwars of in de lengte, u bepaalt zelf de indeling in uw frituurinstallatie.
  1 / 13
  1 / 13
 • Disposable balk

  Al het disposable materiaal netjes opgeborgen en makkelijk binnen handbereik door het gebruiken van een disposable balk in uw friteuse.
  2 / 13
  2 / 13
 • Sausdispenser

  Volautomatisch en geportioneerd, zo krijgt iedere klant eenzelfde portie. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook erg economisch. Handig dat u bij ons helemaal zelf kunt bepalen waar u wilt dat we het uitgiftepunt plaatsen. Zo houdt u de routing vanuit uw bakwand zelf in de hand.
  3 / 13
  3 / 13
 • Bakplaat

  Voor het bereiden van een goede sappige hamburger of een smaakvol sateetje is een bakplaat niet weg te denken uit een bakwand. Snel op temperatuur, makkelijk schoon te maken en bakt niet aan, precies wat u van een goede bakplaat kunt verwachten.
  4 / 13
  4 / 13
 • Snacktang rekje

  Een makkelijke opbergplek voor de snacktangen bevindt zich aan de gebruikerszijde van de ketel. Iedereen weet altijd waar de tangen liggen op het snacktang rekje, omdat ze op deze manier een vaste plek hebben. Het rekje voor de bakwand is uitneembaar en kan gewoon in de vaatwasser, super praktisch!
  5 / 13
  5 / 13
 • Uitschepbak

  Sinds kort loopt de achterzijde van de uitschepbak wat hoger door, waardoor het nog makkelijker wordt de friet te scheppen. Dankzij die rand valt er geen friet meer achter het randje. De bak is uitneembaar en geschikt voor de vaatwasser. De uitschepbak voor uw frituurinstallatie is ook te verkrijgen met verwarming, dan houdt deze de friet lekker warm wanneer u bezig bent met het verwerken van de bestelling.
  6 / 13
  6 / 13
 • Gaskomfort

  Het assortiment in een cafetaria is de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Die diversiteit in assortiment vraagt om verschillende bereidingswijzen, vandaar dat we geïntegreerd in de bakwand ook gaskomfort aanbieden. U kunt een pannenkoek maken of er in wokken.
  7 / 13
  7 / 13
 • Verlichting

  Geef de bakwand een eigenzinnige uitstraling door er licht of een verlicht logo aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een strook ledverlichting in het frontpaneel van de Perfectime. Dankzij de afstandsbediening die u erbij geleverd krijgt kunt u deze iedere dag een andere kleur geven.
  8 / 13
  8 / 13
 • Leather-look

  Of gaat u voor een leather-look uitstraling van uw bakwand. Super handig in onderhoud en makkelijk schoon te maken!
  9 / 13
  9 / 13
 • Kleurtje spuiten of coaten?

  Welke kleur gaat u uw bakwand geven? Mooi om de bestaande uitstraling van de zaak met een frituuroven in passende kleur nóg meer te definiëren.
  10 / 13
  10 / 13
 • Wrappen

  Liever een tijdelijk karakter geven aan de uitstraling van uw bakwand? Kies dan voor het wrappen ervan. De folie kan in een kleur maar u kunt ook gaan voor een volledige foto-print. De RVS delen die u gewrapt wilt hebben worden dan ingepakt met een hoogwaardige folie die u er op den duur gewoon weer vanaf kunt halen.
  11 / 13
  11 / 13
 • Logo in meterbalk

  Maak de bakwand uniek door in de meterbalk uw logo te laten plaatsen. Door de letters eruit te laten laseren en er een kleur paneel achter te plaatsen komt uw logo tot leven. U kunt er ook nog voor kiezen daarachter weer verlichting te laten aanbrengen waardoor het logo nog meer in het oog zal springen.
  12 / 13
  12 / 13
 • Klepsysteem

  De kleppen hebben een scharniersysteem waarbij deze naar voren komt en omhoog schuift. In een handomdraai ben je bij je vetlade of bediening. Super handig en gebruiksvriendelijk.
  13 / 13
  13 / 13
x sluiten
perfecta bakwand accessoires

Offerte ontvangen of gewoon eens over de mogelijkheden spreken?