Modellen

De Transfer heeft gigantische bakcapaciteit!

Perfecta Transfer

  • Grootste ketel van Perfecta

  • Gigantische bakcapaciteit

  • Hoogste gebruiksgemak

  • Robuust

Transfer model

Professionele friteuse in uw cafetaria

De Perfecta Transfer staat voor enorme bakcapaciteit. Door de enorme manden, geautomatiseerde baktijden en gigantische capaciteit maakt de Perfecta Transfer een enorm krachtige frituurinstallatie.

De indeling van de Perfecta Transfer frituurinstallatie valt natuurlijk helemaal zelf samen te stellen. Doordat elke Perfecta een maatwerk frituurinstallatie is, zijn deze geschikt voor elke snackbar of cafetaria.

Alle accessoires zijn naar eigen wens in te delen in de frituurinstallatie. U kunt daarbij denken aan de ketels, net als opties zoals een uitschepbak, bakplaat, LED verlichting of bain-marie voor de bakwand in uw cafetaria.

Een krachtige en strakke professionele friteuse

Naast de Transferlift worden alle overige componenten in de bakwand naadloos geïntegreerd in het werkblad. De frituurinstallatie Perfecta Transfer kan uitgerust worden met een volledig automatisch vetfiltreersysteem, wat zowel handig als veilig is. U kunt kiezen tussen ronde of vierkante ketels, of een combinatie van beide, om de professionele friteuse te creëren die perfect bij uw wensen past. Bij Perfecta zijn de mogelijkheden grenzeloos: u bedenkt het, wij maken het.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?