Modellen

Concorde is krachtig!

Perfecta Concorde

  • Krachtig en strakke vormgeving

  • Hoogste capaciteit

  • ’s werelds snelste ketel

  • Topkwaliteit apparatuur en afwerking

Concorde model

Professionele friteuse in uw cafetaria

De Concorde frituurinstallatie staat voor topkwaliteit. De compacte lijnen vormen een strak en krachtig uiterlijk. De professionele friteuse heeft een robuuste look die bij iedere inrichting past.

De indeling van de Concorde frituurapparatuur valt natuurlijk helemaal zelf samen te stellen. We kunnen alle componenten naadloos in het blad lassen waar u ze hebben wilt.

U kunt daarbij denken aan de ketels, net als opties zoals een uitschepbak, bakplaat, sauspomp of bain-marie voor de bakwand in uw cafetaria.

Een krachtige en strakke professionele friteuse

Alle componenten integreren we in het werkblad, voor optimaal gebruiks- en schoonmaakgemak. De Conorde frituurinstallatie kunnen we eveneens uitrusten met een vol automatisch vetfiltreersysteem. Dat is ontzettend handig en bovendien volkomen veilig. U heeft de keuze uit ronde of vierkante ketels of een combinatie van beiden in de frituurinstallatie. Kortom, uw wensen vormen de professionele friteuse die perfect bij u past. Grenzeloos: u bedenkt, wij maken. Meer informatie ontvangen? Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?