Bake my Day, Dubai

Ontdek de toonaangevende elektrische friteuses van Perfecta, perfect geschikt voor een restaurant/lunchroom met fastfood corner in het bruisende Dubai. Onze friteuses bieden ongeëvenaarde efficiëntie, waardoor u meer voedsel kunt bereiden met minder energie, wat resulteert in lagere kosten en snellere bereidingstijden. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en zorgen voor een veilige, hygiënische keukenomgeving. Bij Perfecta staat duurzaamheid centraal, en onze robuuste, milieuvriendelijke bakwanden zijn perfect afgestemd op de moderne keukenvereisten.

ELEKTRISCHE FRITEUSES

De bakwanden van Perfecta bieden een ongeëvenaarde efficiëntie en maken het mogelijk om meer voedsel te bereiden met minder energie, wat resulteert in lagere kosten en kortere bereidingstijden. Deze bakwanden zijn eenvoudig te onderhouden en te repareren, met een eenvoudige reinigingsprocedure die zorgt voor een veilige en hygiënische keukenomgeving.

VERSE FRIET EN RONDE KETELS

Het bereiden van verse friet, een wereldwijd favoriet gerecht, is nu gemakkelijker dan ooit dankzij de Perfecta bakwanden. Deze geavanceerde bakwanden combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor ze keer op keer perfect goudbruine friet leveren. Met de bakwanden van Perfecta bent u verzekerd van een constante temperatuur, snelle opwarmtijd en efficiënt oliebeheer dankzij automatische oliefiltering, wat resulteert in perfect gebakken friet.

De verse friet wordt bereid in speciaal ontworpen ronde ketels op de Perfecta bakwanden. In deze ketels kan de friet vrij bewegen, waardoor het eenvoudig is om ze eruit te scheppen en in de vergaarbak te plaatsen. Dit is een voorbeeld van efficiëntie en snelheid!

Bake my Day

Een nieuw Nederlands-Belgisch foodconcept gevestigd aan de Jumeirah Beach Residence (JBR). Met een terras met uitzicht op het Dubai Eye, een bohemien interieur en een gevarieerd aanbod bieden wij de ultieme culinaire ervaring. Er is een Nederlandse bakkerij en aan de andere kant een Belgische snackhoek. Naast het hoofdmenu voegen we altijd graag nieuwe culturele gerechten toe aan ons menu. Bake My Day opent met plezier haar deuren in een warm land en deelt een stukje Nederlandse en Belgische cultuur. Het is de perfecte mix van twee culturen die gepassioneerd zijn over kwalitatief hoogstaand eten!

Benieuwd naar de verschillende frituurinstallaties van perfecta?