Cartofisserie, Roemenië

Cartofisserie is de toonaangevende frietketen in Roemenië, bekend om haar versheid, kwaliteit en onovertroffen smaak. Zij zetten Perfecta frituurinstallaties in om heerlijke friet te leveren, met vestigingen verspreid over heel Roemenië. Hun inzet voor het leveren van hoogwaardige, versgebakken friet heeft hen in de fastfoodindustrie een sterke reputatie opgeleverd. De keten blijft groeien en uitbreiden, zonder daarbij haar streven naar perfectie en kwaliteit te verliezen. Cartofisserie staat synoniem voor een unieke, onvergetelijke frituurervaring.

Elektrische friteuses

Perfecta’s friteuses bieden toonaangevende efficiëntie, bereiden meer voedsel met minder energie, wat resulteert in lagere kosten en snellere bereidingstijden. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en te repareren, met een eenvoudige reiniging om uw keuken veilig en hygiënisch te houden. Gebouwd met duurzaamheid in het achterhoofd, zijn onze friteuses robuust en milieuvriendelijk, ontworpen om aan de eisen van de moderne keuken te voldoen.

Verse friet en ronde ketels

Verse friet, geliefd over de hele wereld, perfect verse friet bakken is nu eenvoudiger dan ooit dankzij de Perfecta frituurinstallatie. Deze innovatieve frituurinstallatie combineert geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid om elke keer weer de ideale, goudbruine friet te leveren. Met Perfecta krijgt u een constante temperatuur, snelle opwarmtijd en efficiënte olieverversing door automatische oliefiltering, wat resulteert in onberispelijk gebakken friet.

Deze verse friet wordt gebakken in de ronde ketels van Perfecta. In deze ketels kan de friet vrij bewegen en kan deze makkelijk uit de ketel geschept worden in de vergaarbak. Super efficiënt en snel!

Vergaarbakken in de frituurinstallaties

De vergaarbak, een kenmerkend element van alle Perfecta frituurinstallaties, weerspiegelt de Nederlandse finesse en vakmanschap. Na het voorbakken speelt deze vergaarbak een cruciale rol in het frituurproces door de friet een rustperiode te geven. Deze rusttijd is van vitaal belang voor de kwaliteit en textuur van de friet. In deze vergaarbak krijgt de friet de tijd om de warmte gelijkmatig te verspreiden en overtollige olie af te voeren, wat resulteert in een krokante buitenkant en zachte binnenkant. Na deze belangrijke rustfase kan de friet eenvoudig in de ketel worden overgebracht voor het finale bakproces. Dit stelt je in staat om de perfecte friet te bereiden, precies zoals het hoort.

Randafzuiging

De randafzuiging boven de ketels van onze frituurinstallaties houdt uw werkomgeving aangenaam en gezond. Deze vangt oliedampen op en voorkomt verspreiding in uw zaak, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd. Dit systeem, een van de vele Perfecta-functies, optimaliseert het frituurplezier voor zowel medewerkers als klanten.

Oliefilterinstallatie

De automatische oliefiltering is met 1 druk op de knop te bedienen. Doordat er een speciale toe- en afvoerleiding is komen de oude en nieuwe olie nooit met elkaar in aanraking. Hierdoor blijft nieuwe olie echt nieuw. Vooraf kan ingesteld worden wat er met de olie gebeurd. Moet de olie weggepompt worden dan kan dit ook volledig automatisch gebeuren. Daarnaast is het mogelijk om de olie naar een snackketel te pompen na het filteren. Daarnaast is het automatisch filteren van de olie extreem veilig.

Cartofisserie

Bij Cartofisserie staat gastvrijheid hoog in het vaandel en wordt elke bezoeker als een gewaardeerde gast behandeld. Hier zijn toegewijde professionals aan het werk die gepassioneerd zijn over wat ze doen, en met plezier de vele verse en warme aardappelen bereiden en delen die met zorg en vaardigheid zijn klaargemaakt. Hun versheid weerspiegelt de authenticiteit van hun waarden en eten. Hoewel ze geen mensen naar Mars sturen, ongeneeslijke ziekten genezen of atoomonderzeeërs bouwen, bereiden ze wel de beste frietjes. Ze nemen de geliefde eigenschappen van de aardappel – frisheid, vriendelijkheid, eenvoud, oprechtheid, en creativiteit – en weerspiegelen deze in hun service. De zorgvuldig geselecteerde en bereide aardappel wordt beschouwd als een wonderlijk voedsel.

Benieuwd naar de verschillende frituurinstallaties van perfecta?