Swolsch Friethuys, Zwolle

De retro horeca bakwand van Perfecta stond al erg lang op het verlanglijstje van Marco en Ingeborg Poel. Toen de capaciteitsproblemen van hun toenmalige oven dusdanig vervelend werd hebben ze besloten te verbouwen. Dat was het moment waarop de langgewenste Perfecta Retro met lederlookbekleding werd geïnstalleerd. En wat een blikvanger is het geworden! Lees hier meer over Swolsch Friethuys.

Perfecta Retro, de horeca bakwand

De Retro uitstraling van de frituuroven is geïnspireerd op de iconische Perfecta modellen uit de jaren ’80. Deze moderne uitvoering is echter geüpdatet naar de nieuwste technologische normen. Deze professionele frituurapparatuur is voorzien van een volledig gelaste rvs opvangbak achter de filters van het afzuigsysteem, wat de kans op lekkage van vet of olie minimaliseert. Hierdoor blijft uw horeca bakwand eenvoudig te reinigen. Als extra optie bieden we een stijlvolle leather-look voor uw bakwand, die niet alleen chique oogt, maar ook nog eens eenvoudig in onderhoud is.

Verse friet

Voor het bereiden van perfecte verse friet, geliefd over de hele wereld, is de Perfecta horeca bakwand dé oplossing voor elk restaurant of café. Deze vooruitstrevende horeca bakwand combineert hoogstaande technologie met ultiem gebruiksgemak om telkens weer die heerlijk goudbruine frietjes te garanderen. Met de Perfecta horeca bakwand geniet u van een stabiele temperatuur, snelle opwarming en een efficiënte olieverversing dankzij de automatische oliefiltering. Dit resulteert elke keer weer in de perfect gebakken friet.

Swolsch Friethuys

Bij Swolsch Friethuys bereiden we voor u verse, eerlijke friet zonder toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen. Onze keuze voor de Agria, een premium aardappel uit Zeeland, samen met de 100% plantaardige frituurolie, garandeert een authentieke aardappelsmaak. We serveren onze friet in een innovatieve puntzak 3.0: voorzien van een apart sauscompartiment en makkelijk af te scheuren zijkanten, waardoor u moeiteloos tot het laatste frietje geniet. Onze aardappelen worden dagelijks door ons verwerkt: gewassen, gesneden en voorgebakken op 140 graden. Na een rustperiode van minimaal 30 minuten, bakken we ze goudbruin op 175 graden en maken ze af met een vleugje zeezout!

Benieuwd naar de verschillende frituurinstallaties van perfecta?