Piccolino, Nijmegen

In een klein, historisch hoekpand aan de Lange Hezelstraat in Nijmegen is het patathuisje gevestigd met de naam Piccolino, de frietzaak van Jos Smitjes en zijn vrouw Patrizia. Ook met het kiezen voor de bakwand hebben zij de authenticiteit van het pand meegewogen en gekozen voor een Retro bakwand van Perfecta. Deze neemt, voorzien van prachtig donkergroene kleur en zwarte ovale klokken, een prominente plek in de winkel in. Hier wordt friet met liefde gebakken, dat zie je zo.

Perfecta bakwanden

Perfecta frituurovens staan voor duurzaamheid en lange levensduur. Ze bakken moeiteloos grote hoeveelheden en zijn zuinig in het verbruik van gas, olie of vet. Ze zijn niet zomaar een frituuroven, maar dé keuze voor een onberispelijk krokant resultaat dat u zult waarderen.

Een essentiële stap in de vervaardiging van deze bakwand is traditionele staalbewerking, een ware kunst op zich. Om onze productie te optimaliseren, zetten we robots in, waaronder lasrobots. Deze robots brengen tot wel 590 stalen ribben aan op de buitenzijde van een Perfecta ketel. Dit maakt de ketel tot een warmte-opslagplaats. Hierdoor wordt de olie of het vet geleidelijk verwarmd, wat de levensduur van de ketel verlengt.

Bakwand van nu met een knipoog naar toe

Laat u niet misleiden door het vintage uiterlijk van de Perfecta bakwand! Achter de klassiek ogende ovale klokken schuilt een hightech touchscreen bedieningspaneel. Dit maakt de bediening kinderspel, zodat elk teamlid in uw cafetaria moeiteloos topkwaliteit kan leveren. Verwacht knapperige goudgele frieten en heerlijke snacks met onze geavanceerde bakwand. Dankzij de glanzende aftapkranen, kenmerkende rondingen, retro klokken en uniek gekleurde panelen is de Perfecta Retro bakwand een onmiskenbare eyecatcher. Perfect voor zowel een Amerikaans diner uit de sixties als een authentieke frietzaak met verse lekkernijen!

Benieuwd naar de verschillende frituurinstallaties van perfecta?