Kwalitaria, De Bilt

Edwin, Denise en Mike van Lambalgen runnen met elkaar dit echte familiebedrijf. Deze nieuwe Kwalitaria aan de Hessenweg in De Bilt ligt midden in een winkelgebied. Er is gekozen voor een Perfecta Concorde frituurinstallatie voorzien van filterinstallatie en HR ketels. Veel capaciteit en gemak, dat maakt het verschil.

Een frituurinstallatie op maat

In het werkblad integreren we alle componenten voor het ultieme gebruiksgemak en eenvoudige reiniging. Onze Concorde frituurinstallatie is ook beschikbaar met een volautomatisch vetfiltreersysteem, wat zowel gebruiksvriendelijk als volledig veilig is. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor ronde, vierkante ketels of een combinatie van beide binnen de Perfecta Concorde.


“Wij hebben gekozen voor een Perfecta Concorde, voorzien van filterinstallatie en HR ketels. De bakwand heeft een hoge capaciteit en is gemakkelijk in gebruik. Dat maakt het verschil!”

Edwin, Denise en Mike van Lambalgen


Automatische oliefiltering

Met slechts één druk op de knop activeert u de automatische vetfiltratie. Dankzij een specifiek toe- en afvoersysteem komen oud en nieuw vet nooit samen, waardoor het verse vet zuiver blijft. U kunt van tevoren bepalen wat er met het vet moet gebeuren. Of u nu wilt dat het vet automatisch wordt weggepompt of naar een snackketel wordt overgebracht na filtering, het kan allemaal. Bovendien garandeert het automatisch filterproces maximale veiligheid.

De Perfecte frituurinstallaties

De bakwanden van Perfecta zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ze schitteren ook in functionaliteit en prestatie. Een investering in een Perfecta frituurinstallatie is een investering in duurzaamheid, kwaliteit en eindeloos bakplezier. Dag in, dag uit zult u genieten van de superieure prestaties en het gemak waarmee u heerlijke gerechten bereidt. Het is niet zomaar een frituurinstallatie; het is een belofte van kwaliteit en efficiëntie.

Benieuwd naar de verschillende frituurinstallaties van perfecta?