Frietkamer, Haarlem

Frietkamer is een knusse sfeervolle zaak met nostalgische uitstraling. Gevestigd op een hoek in de Zijlstraat in Haarlem is het bijna betoverende pandje waarin Coen Bakker de lekkerste verse frieten bakt in zijn groene Perfecta Perfectime, de professionele friteuse. De 5 sterren recensies heeft hij met recht verdiend, absoluut de moeite waard een lekkere puntzak te gaan proberen.

De Perfectime frituuroven van Perfecta kenmerkt zich door de gestroomlijnde golvende vormen. Met deze vormen heeft de Perfectime de Nederlandse innovatieprijs gewonnen! Het is met recht een frituurinstallatie waar u graag naar blijft kijken.

De professionele friteuse

De Perfecta friteuse is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een kampioen in gebruiksgemak. De Perfectime blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid: alle componenten zijn naadloos geïntegreerd in het werkblad, waardoor vet en olie geen kans krijgen om zich op te hopen. Dit maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Deze bakwand staat garant voor topkwaliteit frituren. Met de snelste ronde ketel ter wereld, bakt u uw producten razendsnel én tot perfectie. Kiezen voor de Perfectime van Perfecta betekent dagelijks genieten van ongeëvenaard bakplezier!

Uitgebreide ervaring en maatwerk mogelijkheden

Zoekt u een professionele friteuse die topkwaliteit levert en volledig aan uw wensen kan worden aangepast? Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige frituurapparatuur door onze Perfecta Retro, Perfecta Perfectime of Perfecta Concorde, bij ons vindt u wat u zoekt. We zijn gespecialiseerd in het leveren van Perfecta friteuses aan cafetaria’s, restaurants en de bredere horeca. Dankzij jarenlange expertise staan onze verkoopadviseurs klaar om u te informeren over alle (maatwerk) mogelijkheden van onze professionele friteuse.

Benieuwd naar de verschillende frituurinstallaties van perfecta?