Eetwinkel Snackcorner, Leerdam

De gevestigde Eetwinkel Snackcorner is al ruim drie decennia een vertrouwde naam in het bruisende winkelcentrum ’t Eiland te Leerdam. In die tijd hebben Bianca en Maurice Gietman zich ingespannen om alleen het beste te bieden aan hun trouwe klanten. Hoewel ze eerder al hadden geïnvesteerd in een Perfecta horeca bakwand, hebben ze recent besloten om een upgrade te doen naar de indrukwekkende Perfecta Perfectime. Deze nieuwe bakwand, met een indrukwekkende lengte van bijna 4,5 meter, is niet alleen een lust voor het oog maar heeft ook de capaciteit om aan de groeiende vraag van hun klanten te voldoen.

Perfecta horeca bakwanden

De Perfectime horeca bakwand van Perfecta staat bekend om zijn unieke gestroomlijnde golvende ontwerp. Dit design heeft de Perfectime de Nederlandse innovatieprijs opgeleverd. Het is een horeca bakwand waar je niet op uitgekeken raakt. Buiten zijn esthetisch aantrekkelijke uiterlijk, excelleert de Perfectime ook in functionaliteit.

Deze horeca bakwand is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Alle onderdelen zijn naadloos geïntegreerd in het werkblad, waardoor ophoping van vet en olie verleden tijd is en reiniging moeiteloos verloopt. Met de Perfectime haalt u een topkwaliteit horeca bakwand in huis die garant staat voor perfect frituren. Uitgerust met de snelste ronde ketel ter wereld, bent u verzekerd van snel en betrouwbaar krokant bakken. Kiezen voor de Perfectime van Perfecta betekent dagelijks genieten van onovertroffen bakervaringen!

Eetwinkel Snackcorner

Bij Eetwinkel Snackcorner vind je een breed scala aan friet, snacks en verse broodjes, klaar om mee te nemen of direct te genieten. Voor afhaalopties kun je ons bellen of eenvoudig online bestellen.

Thuisbezorging? Geen probleem! We leveren met behulp van e-bikes en auto’s. Door de toenemende vraag, zetten we nu meer e-bikes in om iedere bestelling op tijd te bezorgen. Of je nu op zoek bent naar ontbijt, lunch, buffet of een BBQ voor jouw team, wij hebben het allemaal. En goed nieuws: bij een besteding vanaf €25,- is de bezorging gratis. Informeer naar alle mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Benieuwd naar de verschillende frituurinstallaties van perfecta?