Accessoires voor de Perfecta frituurinstallatie

Bain Marie

Bain Marie

Altijd warme sauzen zoals pindasaus en de smakelijke gehaktballen op de juiste temperatuur dankzij de bain marie. Overdwars of in de lengte, u bepaalt zelf de indeling in uw frituurinstallatie.

Disposable balk

Disposable balk

Al het disposable materiaal netjes opgeborgen en makkelijk binnen handbereik door het gebruiken van een disposable balk in uw friteuse.

Sausdispenser

Sausdispenser

Volautomatisch en geportioneerd, zo krijgt iedere klant eenzelfde portie. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook erg economisch. Handig dat u bij ons helemaal zelf kunt bepalen waar u wilt dat we het uitgiftepunt plaatsen. Zo houdt u de routing vanuit uw bakwand zelf in de hand.

Bakplaat

Bakplaat

Voor het bereiden van een goede sappige hamburger of een smaakvol sateetje is een bakplaat niet weg te denken uit een bakwand. Snel op temperatuur, makkelijk schoon te maken en bakt niet aan, precies wat u van een goede bakplaat kunt verwachten.

Snacktang rekje

Snacktang rekje

Een makkelijke opbergplek voor de snacktangen bevindt zich aan de gebruikerszijde van de ketel. Iedereen weet altijd waar de tangen hangen, omdat ze op deze manier een vaste plek hebben. Het rekje voor de bakwand is uitneembaar en kan gewoon in de vaatwasser, super praktisch!

Uitschepbak

Uitschepbak

Sinds kort loopt de achterzijde van de uitschepbak wat hoger door, waardoor het nog makkelijker wordt de friet te scheppen. Dankzij die rand valt er geen friet meer achter het randje. De bak is uitneembaar en geschikt voor de vaatwasser. De uitschepbak voor uw frituurinstallatie is ook te verkrijgen met verwarming, dan houdt deze de friet lekker warm wanneer u bezig bent met het verwerken van de bestelling.

Gaskomfort

Gaskomfort

Het assortiment in een cafetaria is de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Die diversiteit in assortiment vraagt om verschillende bereidingswijzen, vandaar dat we geïntegreerd in de bakwand ook gaskomfort aanbieden. U kunt een pannenkoek maken of er in wokken.

Verlichting

Verlichting

Geef de bakwand een eigenzinnige uitstraling door er licht of een verlicht logo aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een strook ledverlichting in het frontpaneel van de Perfectime. Dankzij de afstandsbediening die u erbij geleverd krijgt kunt u deze iedere dag een andere kleur geven. U kunt er ook voor kiezen bijvoorbeeld uw logo te laten terugkomen in de bovenbalk. Een gekleurde plaat met daarachter verlichting zorgen voor een spectaculair effect.