Informatiesessies (Groeisessies)

Informatiesessies (Groeisessies) Perfecta

Diverse sessies vanaf 14 maart

Ondernemers die zich onderscheiden doen hier hun voordeel mee. Zij zijn zelfs in de economisch krappere afgelopen jaren in staat zijn geweest te blijven groeien.

Benieuwd hoe ze dat gedaan hebben? Voor u hebben we de drie meest in het oog springende groeimogelijkheden gebundeld in drie thema bijeenkomsten.

Samen met trend- en foodwatcher Ubel Zuiderveld, Rocco Ladage, Hans Hus, de Firma Schaap, het FSIN (Food Service instituut Nederland), Rene Savelberg, stellen we inspirerende en leerzame bijeenkomsten samen.

Voorbeelden uit de praktijk, lekker praktisch en makkelijk toepasbaar. U komt toch ook?

 

Thuisbezorgen, daar blijf je voor thuis

 

Maandag 14 maart thema Thuisbezorgen, daar blijf je voor thuis;

Beginnen om 11 uur, eindtijd half 3.

Theorie:
Ubel Zuiderveld (autoriteit op het gebied van fastservice, foodblogger, trendwatcher) heeft samen met het FoodService Instituut een studie gemaakt over de totale thuisbezorgd markt. Hij gaat afgewisseld met praktijk opdrachten en praktijkvoorbeelden een beeld schetsen van hoe de markt eruit zag, hoe hij nu is en wat ons te wachten staat op het gebied van thuisbezorgen. Niet meer de vraag ‘of’ je als ondernemer gaat thuisbezorgen maar ‘wanneer’ je gaat thuisbezorgen.

Testimonial:
Hans Hus, eigenaar van Kwalitaria Parade in Nootdorp vertelt zijn succesverhaal. Hus was altijd sceptisch over thuisbezorgen. Hij was al tevreden met de omzet die behaald werd maar is op aandringen van zijn zoon toch maar gaan thuisbezorgen met een flinke omzetplus tot gevolg.

Praktijk:
Er is een proefopstelling bij QBTEC met bezorgtassen ed waarbij we met elkaar van alles gaan bereiden en eigenhandig gaan proeven hoe de producten zich houden na verloop van verschillende tijdstippen.

 

Verse friet, waarom wel of niet

 

Maandag 4 april thema Verse friet, waarom wel of waarom niet;
Beginnen om 11 uur, eindtijd half 3.

Theorie:
Moniek Wisse (Schaap Holland) gaat samen met Ubel Zuiderveld een presentatie geven over verse friet. De herkomst, rassen, keuzes, bereidingswijzen, soorten voor- en afbakken, valkuilen en vooroordelen. In de vorm van een interview, vragengesprek, stellingen wordt het publiek betrokken bij de

Testimonial:
Bennie Tiemessen, ondernemer is overgegaan van koelverse naar verse friet en heeft daar een wezenlijke omzetplus uit gehaald. Is super tevreden en legt aan de hand van een filmpje op zijn locatie uit hoe hij het hele proces heeft geïntegreerd in zijn winkel.

Praktijk:
Rocco Ladage gaat vertellen over de filosofie van Ladage. Waar is Ladage gestart, hoe zijn ze gegroeid, wat is hun kracht en wat is hun toekomstvisie? Uiteindelijk gaat hij samen met Moniek en de aanwezige ondernemers verse friet bakken. Het hele proces doorlopen. De fijne kneepjes van het vak leren en uiteindelijk lekker proeven.

 

Hamburgers, the next level

 

Maandag 18 april thema Hamburgers, the next level;

Theorie:
Het FSIN heeft een studie gemaakt naar de hamburgermarkt in Nederland waaruit Ubel wederom een passend verhaal gesmeed. Praktische tips onderbouwd met cijfers en leuke suggesties. We beginnen dus eerst met een theoretisch gedeelte over de hamburger, het ontstaan, de verschuiving van de afgelopen jaren, het opwaarderen en op welke manier we daar ons voordeel mee kunnen behalen. Leuk omlijst met voorbeelden uit de praktijk (burgermeester, burgerfabriek, burgertrut, burgerexpres, Pickles burgers en wines, Ingeburgerd, The burger bar enz) maar ook voorbeelden van hoe de cafetaria haar hamburger serveert en dan het verschil in prijs.

Daarnaast:
Rene Savelberg (oud directeur McDonalds Nederland) die wil komen vertellen over de filosofie van groei binnen het McDonalds concern. Niet betuttelen maar praktijkvoorbeelden van hoe een gedachtegoed al jaren een toppositie inneemt. Niet te lang gewoon een stukje verleden, heden en toekomst, denkwijze, procesmatige aanpak. Toegespitst op de friturende ondernemer.

Testimonial:
Burgerfabriek ondernemer Tommie hebben we benaderd om ons te komen vertellen hoe hij zijn super succesvolle hamburgerconcept heeft uitgedacht en door wie hij zich heeft laten inspireren. De keuzes die hij maakt en leuke tips.

Praktijk:
We gaan met elkaar hamburgers kokkerellen op onze bekende Adieu-plaat in de breedste zin van het woord. Allerlei soorten, maten, manieren, samenstellingen, bereidingswijzen etc.

Ook graag een sessie bijwonen? Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld u op tijd aan!

Deelname is kosteloos, aanmelden verplicht. Dat kan door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Geef daarbij uw contactgegevens door en voor welk thema (of voor welke thema’s) u zich wilt aanmelden.

We nemen dan contact met u op om u te voorzien van alle verdere gegevens.