Covid-19 maatregelen

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen.
Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze die u van QBTEC gewend bent. Door middel van dit bericht willen we u
informeren over de maatregelen die QBTEC treft in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. We hebben een aantal
preventieve maatregelen getroff en waarvan we u vragen deze goed door te lezen en waar nodig in acht te nemen voor de
bescherming van uw en onze gezondheid. Ons beleid is gebaseerd op de richtlijnen welke ons vanuit het RIVM zijn aangeboden.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

  • Onze verkoopadviseurs (en verkoop binnendienst) zijn bereikbaar via telefoon en mail.

  • Onze service afdeling werkt vanuit kantoor en kunt u bereiken via telefoon en mail.

  • Onze servicemonteurs komen bij u op locatie echter wel zonder direct contact Geplande afspraken en plaatsingen gaan zoveel mogelijk door.

  • Productie vindt doorgang.

Voor nu verwachten we geen problemen met uitleveren van uw bestelling, tenzij er landelijk andere maatregelen worden geadviseerd. Alle bestellingen via de webshop worden verwerkt en naar u toegestuurd, we verzoeken u in ieder geval om geen producten af te halen in Woerden. Wij doen ons best om onze service naar u te blijven verlenen zoals u van ons gewend bent.

Voor vragen kunt u zich wenden naar uw contactpersoon bij QBTEC op telefoonnummer 0348-475555 of via de algemene mail
info@qbtec.nl.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, bedanken u voor uw begrip en wensen u heel veel sterkte en gezondheid toe de komende periode.

Vragen?